Smartburks användarvillkor

Senast ändrad 10 oktober 2012

Tack för att du använder Smartburk!

Genom att använda Smartburk accepterar du dessa villkor. Läs igenom dem noggrant. Vi svarar gärna på eventuella frågor.

Smartburk utvecklas och tillhandahålls helt gratis för våra användare. Alla kostnader dras från våra egna fickor. Därför vill vi att du tänker efter en extra gång innan du gör något som kan skada tjänsten. Det gäller självklart rent sabotage men även överbelastande användning och liknande.

Du äger självklar alltid rätten till ditt upphovsrättsskyddade material och vi litar på att du har rätt att använda det som du delar med dig av till Smartburk. När du lämnar över sådant material ger du oss en licens för obegränsad och icke-exklusiv användning, för att driva, marknadsföra och förbättra våra befintliga och framtida tjänster.

Vi tar din integritet på allvar och gör allt för att skydda dina personliga uppgifter. Vi delar med oss av viss information till tredjepart, i syfte att t.ex. analysera användningen av Smartburk, exempelvis med Google Analytics. Det sker dock aldrig utan att informationen antingen är anonymiserad eller att tredjeparten har en stark integritetspolicy som går i linje med våra värderingar i det här dokumentet.

Smartburk använder sig av cookies för inloggningsfunktionen och för integrationen med Google Analytics. Om du inte vill delta i Analytics kan du enkelt välja att låta bli. För att helt undvika cookies kan du stänga av funktionen i din webbläsare.

Ingen är gladare än oss om Smartburk alltid fungerar perfekt. Datorer gör dock lite som de vill ibland och även om vi anstränger oss att leverera bästa möjliga upplevelse så gör vi inga åtaganden om innehållet i tjänsten, dess funktionalitet, tillförlitlighet, tillgänglighet eller förmåga att uppfylla dina behov. Smartburk tillhandahålls i befintligt skick.

Vi kan komma att ändra dessa villkor i framtiden och rekommenderar därför att du läser dem regelbundet. Om du inte accepterar eventuella ändringar ska du sluta använda Smartburk. Vi förbehåller oss rätten att stänga av användare som bryter mot dessa villkor eller på annat sätt skadar tjänsten.

Se även våra tredjepartstjänsters integritetspolicies: